Maptun Bilverkstad ansluter sig till Autoexperten

Maptun Performance AB har i över 20 år försett Saab-entusiaster runt om i världen med motoroptimering, uppgraderingar och reservdelar. Nästan lika länge har Maptun Bilverkstad funnits i Örebro som Saab Service Center och där erbjudit de lokala Saab-kunderna service, reparationer och ombyggnationer. Maptun skapades ur glädjen för motorer och fordon – och den glädjen finns kvar än idag! Vi tycker helt enkelt att alla engagerade motormänniskor ska ha en partner som bryr sig lika mycket om deras fordon som de själva gör.

Det är ingen hemlighet att det inte längre rullar ut nya Saab-bilar på vägarna och Maptun Bilverkstad har sedan många år därför även tagit hand om andra bilmärken. För att bli ännu mer kompletta inleder Maptun Bilverkstad nu ett samarbete med Autoexperten som innebär att Maptun får bättre möjligheter att tillgodose kunder som inte åker Saab.

Genom att ansluta oss till Autoexperten behåller vi vår självständighet samtidigt som vi kan möta behoven hos de kunder som inte kör Saab på ett ännu bättre sätt. Vi ser bara fördelar med detta samarbete eftersom vi fortsatt är Saab-experter och entusiaster i själen men nu även breddar våra tjänster för andra bilmärken.

Andreas Mangnäs, verkstadschef Maptun

Att ansluta sig till Autoexperten innebär i praktiken att Maptun Bilverkstad får tillgång till Autoexpertens hela katalog av reservdelar, reparationslitteratur samt kampanjer. För kunderna innebär det bland annat:

✓  12 månaders fri assistansförsäkring vid service av bilen hos Maptun

✓  Service av bil med bibehållen nybilsgaranti, vilket innebär att kunden kan serva sin bil hos Maptun från det att den är ny

Maptun Bilverkstad behåller sitt varumärke, egna reservdelssortiment och tjänsteutbud precis som tidigare.